Трябва да признаем, че когато Гери-Никол обяви публично връзката

...
  Трябва да признаем, че когато Гери-Никол обяви публично връзката
Коментари Харесай

Гери-Никол разказа за връзката си с Дани Илиев: Любовта им е пожар, но той бил болно ревнив!

 

Трябва да признаем, че когато Гери-Никол разгласи обществено връзката си с ММА боеца Дани Илиев, не бяхме сюрпризирани. Публикации, че двамата са дружно, имаше още месеци преди този момент, когато двойката беше забелязвана и даже снимана в клубове. Оказва се, че дълго време и двамата са се чудили дали да разгласяват обществено любовта си.

Виж още: Андреа се похвали: Свали 10 кг. за две седмици! Певицата работи с персонален треньор за топ тяло

Това призна певицата пред " На Кафе ", където добави, че в последна сметка двамата просто почувствали, че любовта им трябвало да бъде показана. Самата връзка посред им тя разказа като искра първоначално, която прераснала в пожар.

Виж още: Константин с мъчно самопризнание: На цялостна нула съм

Двамата в действителност се срещнали в Слънчев бряг. Гери-Никол имала присъединяване в клуб, а след присъединяване си отишла в друго заведение. Там първо погледите им се засякли, споделили си " здрасти ", само че и двамата усетили привличане. След това Дани Илиев я потърсил, двамата излизали, оказало се, че имат общи компании и по този начин се случила връзката им.

Виж още: Джена със фамилна разходка – чудесна концепция за дългия уикенд

Гери-Никол разказа обичания човек като положително момче със земна и чиста душа. Единственият проблем бил, че бил извънредно ревностен, като даже го назова " болно ревностен ". Въпреки това и двамата си имали доверие. 

Виж още: Хайде на морето! Наум Шопов и Теа откриха сезона, артистът сподели тяло на гръцки господ

Що се отнася за себе си, Гери-Никол за следващ път акцентира, че в никакъв случай не е търсила провокацията, а просто по този начин ѝ се получава - тя е себе си. Именно по тази причина е признателна на хората, които я харесват каквато е. 

Виж още: Известните българки, които трансформираха прическата си

Певицата особено благодари на майка си, която я " дръжка " да прави клипове, да качва фотоси и като цяло се вълнува повече от нея за кариерата ѝ. Мотивира я, бута я, а най-хубавите фотоси в профила на певицата са точно дело на майка ѝ.

Виж още: Глория разкри по какъв начин поддържа фигурата си

Много млади девойки се стремят да наподобяват на Гери-Никол, само че самата певица показа, че неин кумир е Кайли Дженър, която е единствено с година по-голяма от нея. Причината - тя е млада, дейна, работеща и стимулира младите девойки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР